Fes clic a les imatges per veure la galeria completa

Ruta Pel Patrimoni Històric

A la “Ruta del patrimoni històric de Cabrera de Mar” tindreu l’oportunitat de conèixer els principals elements patrimonials del municipi.

En la primera part de la ruta, visitarem el nucli històric de Cabrera de Mar, on coneixerem més sobre les restes arqueològiques de l’època romana ( Can Benet, les termes i els forns de Ca l'Arnau, i el temple rural romà de Can Modolell), antigues masies ( Can Bartomeu, Can Dalmases), i l'esglèsia de Sant Feliu, entre d'altres.

Aquesta ruta autoguiada que podeu fer descarregant l'aplicació de Natura Local, i amb audioguia en tres idiomes ( que trobeu també als Qrs dels plafons interpretatius i sota aquestes línies) comença al Jaciment arqueològic de Can Benet i transcorre pel nucli històric de Cabrera de Mar:

La ruta autoguiada continua al veïnat d'Agell, on podrem conèixer en profunditat la història de les masies de Can Puig, Can Vivé o Cals Frares, la ermita de santa Helena o els diferents usos de la torre Ametller.

 

 

 

Durada: 45 minuts
Pendent: 50,0 metres
Distància: 1,7 quilòmetres
Tema: Patrimoni històric Paisatge
Activitat: A peu
Tipologia: Circular i lineal
Dificultat: Fàcil
PDF: descarregar

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí