Masia de Can Vivé

És una de les cases pairals més importants del terme tant d’un punt de vista arquitectònic com de conservació. Està documentada des de 1387.

També coneguda com a Can Mallol, es tracta d’una masia de planta basilical. Les dates que apareixen esculpides a diferents parts de l’edifici ens parlen de les moltes ampliacions i reformes que ha tingut al llarg dels segles. Per exemple, el portal amb grans dovelles i finestres ens parla de la reforma del segle XVIII, i la data de 1974 visible al rellotge de sol ens marca l’última d’elles. Actualment, és un allotjament de turisme rural.

A la façana de la masia destaca la porta principal adovellada. El bon estat de l’edifici conserva a l’interior detalls interessants com la xemeneia de l’antiga cuina, el gran celler, el magnífic exemple de volta sota l’escala, i els graons de granit fins al primer pis, on es conserven els sostres enteixinats de les diferents estances.

Fes clic a les imatges per veure la galeria completa
Dades adicionals
Ubicació:

Masia de Can Vivé - Camí de Santa Elena, 16, 08349 Cabrera de Mar, Barcelona, 08349 Catalunya

Google Maps: Veure mapa
Punt d'Interès: Desxobreix-ho al Mapa

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí