Avis Legal

El domini:

http://www.gaudeixcabrera.cat és propietat de l'empresa Ajuntament de Cabrera de Mar, amb el NIF P0802900A Registre Mercantil de Ajuntament de Cabrera de Mar. El domicili de l'empresa és Plaça de l'Ajuntament, 5, 08349 Cabrera de Mar. També pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 937590091 o l'e-mail: info@cabrerademar.cat.

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Ajuntament de Cabrera de Mar.

Responsabilitat en els enllaços:

Ajuntament de Cabrera de Mar inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Ajuntament de Cabrera de Mar no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Ajuntament de Cabrera de Mar amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Plaça de l'Ajuntament, 5, 08349 Cabrera de Mar, Ref. Protecció de dades.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí