Fes clic a les imatges per veure la galeria completa

Ruta Al Castell De Burriac Pel Camí Vell

El camí Vell de Burriac, una bona alternativa

Trobarem el camí Vell de Burriac a l’entrada de l’aparcament i de seguida ens començarem a enfilar entre alzines i pins pinyers resseguin el traçat d’un petit torrent.

Ràpidament anirem guanyant alçada per un camí esquitxat per roques i arrels. Arribarem a un petit replà a on empalmarem amb el camí que ve de la pista principal que puja al castell de Burriac i el seguirem cap a la dreta, ara ja per un terra predominantment rocós.

En algun petit tram ens haurem d’ajudar amb les mans per anar avançant. Abans del que ens pensem arribarem al Castell de Burriac, a on ens podrem entretenir força estona.  Gaudirem de bones vistesvisitarem les restes del castell i aprofitarem per conèixer alguns detalls de la seva història.

La tornada i descens el farem per una pista amb fort pendent que volta el castell de Burriac per la part de darrere. 

Abans d’arribar al Monòlit, agafarem un bonic sender que ens retornarà a la pista principal que ve de la font Picant de Cabrera. Ara ja, només ens quedarà seguir-la sense pèrdua fins a l’aparcament.

Durada: 2 hores
Pendent: 143,0 metres
Distància: 1,8 quilòmetres
Tema: Flora i fauna Medi i arquitectura
Activitat: A peu
Tipologia: Circular
Dificultat: Fàcil

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí