Fes clic a les imatges per veure la galeria completa

Ruta De La Font Picant Al Montcabrer - Turó De L'Infern

El Montcabrer, talaia al litoral del Maresme

Comencem la ruta al Montcabrer pujant per una pista amb un pendent considerable que transcorre sota la zona d’escalada de les Banyadores, al peu del Rocar Més Alt.

El pendent suavitza ràpidament i sense adonar-nos arribarem a la creu de l’Avella, punt en el qual deixarem la pista i agafarem un bonic camí que remunta un turonet per tornar a baixar en direcció a la surera de Burriac.

A continuació ens dirigirem a les planes de Montcabrer, indret amb un atractiu bosc de pi pinyer. Seguirem camí en direcció al turó de l’Infern, turó rocós a on coneixerem els seus tres secrets.

Deixem el turó de l’Infern i ens encaminem ara direcció al Montcabrer, el punt més allunyat de la ruta i en el que tindrem les vistes més impressionants. El Montcabrer convida a descansar i esplaiar-se una estona amb les vistes panoràmiques a banda i banda d’aquesta fantàstica talaia sobre el litoral del Maresme i Barcelonès.

Pendent: 130,0 metres
Distància: 2,2 quilòmetres
Tema: Flora i fauna
Activitat: A peu
Tipologia: Circular
Dificultat: Fàcil

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí