Clos De Can Benet

Es creu que la gran domus de tipus senyorial d’època romana republicana, tant per l’estil constructiu com pels motius decoratius, es tractaria de la residència d’un personatge molt important de la població, d’origen itàlic i que possiblement desenvoluparia funcions polítiques i administratives per la república romana en el territori.

Aquesta domus, presentava un total de set estances amb mosaics de tessel·les blanques i negres sobre fons vermell i un de tessel.les blanques sobre fons negre, amb motius geomètrics diferents. 

Aquesta casa es troba sota el carrer actual que hi ha al sud del clos arqueològic i estava separada de les cases més humils, que encara podem veure, per un carrer.

L’any 1999, en plena urbanització d’aquesta zona, va ser quan es van localitzar aquestes estructures relacionades amb hàbitats domèstics que podem datar entre finals del segle II aC i inicis del segle següent. 

Fes clic a les imatges per veure la galeria completa
Dades adicionals
Ubicació:

Clos De Can Benet - 08349 Cabrera de Mar, Barcelona, España, 08349 Catalunya

Google Maps: Veure mapa
Punt d'Interès: Desxobreix-ho al Mapa

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí