Previous Next
Feu clic a les imatges per veure la galeria completa

Església Sant Feliu

L'Església de Sant Feliu és un temple construït en el segle XVI en estil gòtic tardà. En el seu absis es troben murals pintats per l'artista Lluís Trepat l'any 1965. Originalment, l'església custodiava un retaule de Bernat Martorell que actualment es pot admirar al Museu Diocesà de Barcelona.

Aquesta església, de estil gòtic tardà, va ser construïda en el segle XVI sobre les restes d'un temple anterior. El retaule de sant Joan Baptista, pintat l'any 1420 per Bernat Martorell, pertany a aquesta primera construcció i es conserva al Museu Diocesà de Barcelona.

L'església té tres naus cobertes per voltes de creueria i un absis poligonal. Els murals a les parets de l'absis van ser realitzats per Lluís Trepat el 1965, l'any en què també es van instal·lar les vidrieres a la façana lateral. A l'exterior, destaquen la robusta torre de base quadrada del campanar i el lintel de la porta, obra de Fèlix Albages.

Fes clic a les imatges per veure la galeria completa
Dades adicionals
Ubicació:

Església Sant Feliu, 08349 Catalunya

Google Maps: Veure mapa
Punt d'Interès: Desxobreix-ho al Mapa

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí