Una bona opció per conèixer Cabrera de Mar és fer-ho en bicicleta.

Si vens de lluny pots portar la teva bicicleta en tren i un cop a l’estació seguir l’itinerari que et proposem “Cabrera, de Mar a Muntanya”, que creua la plana agrícola per la riera de Cabrera i arriba fins al nucli antic de Cabrera, on podràs admirar els diferents jaciments d’època romana; Can Benet, les termes i els forns de Ca l’Arnau, l’església de Sant Feliu o típiques masies com Can Bartomeu o Can Dalmases.

Un cop visitat el nucli antic, tens l’opció de continuar pel camí de la Font Picant fins arribar a la Font Picant de Cabrera de Mar, i a partir d’aquí enfilar la pista forestal fins al Castell de Burriac, o visitar altres atractius del Parc de la Serralada Litoral, com el Turó de Montcabrer o les Banyadores.

Una altra variant des del nucli antic, és visitar el veïnat d’Agell, passant per l’ermita de Sant Sebastià davant del cementiri, i arribant fins a l’ermita de Santa Helena d’Agell. Al veïnat d’Agell trobareu alguns dels allotjaments com l’alberg Torre Ametller i l’Hotel Can Vivé.

Si no disposeu de bicicleta, podeu llogar-la a www.bicikletes.cat, trucant al 609.058.068 o escrivint un correu a info@bicikletes.cat

Butlletí electrònic