Tornan els reis d'orient a Cabrera de Mar

Nadal i Reis

Del 2 de desembre l 5 de gener 

Tornan els reis d'orient a Cabrera de Mar

Us fem arribar aquesta postal per desitjar-vos de tot cor que passeu un gran Nadal amb la família o amics, és moment de celebrar uns dies de màgia i tradició, retrobem-nos amb els qui estimem i celebrem plegats la vida.

Fes clic a les imatges per veure la galeria completa.

Nadal i Reis ha finalitzat!

Gràcies per participar.

Missatges del Nostre Equip Municipal

Sergi Teodoro Jose

Sergi Teodoro Jose

Regidor de Cultura, Hisenda i Equipaments

Les entitats, pillar fonamental de Nadal

Aquestes dates sempre són especials, plenes de màgia i tradició que ens uneix com el poble.

És en aquests moments que ens adonem de la importància de mantenir viva la flama de la cultura, una flama que il·lumina els nostres cors i ens connecta amb les arrels que ens defineixen. A través d'aquests programa, volem compartir aquest esperit nadalenc amb tots vosaltres i crear records que perduraran en el temps.

Tenim un programa ple d'activitats on el focus principal ha estat abaratir els costos sense perjudicar la programació cultural. Els més petits i no tan petits podran gaudir d'uns dies de màgia on podríem destacar el Viatge amb Món Màgic dels Reis com a plat fort del programa.

Així que, us convido a gaudir d'aquestes meravelloses dates amb la família i amics. Que la màgia de Nadal i la generositat dels Reis Mags omplin els vostres cors de joia i amor.

Bon Nadal!

Òscar Fernández Cuñado

Òscar Fernández Cuñado

Alcalde i regidor de Governació, Joventut i Gent Gran

Dies de família, dies de poble

Som a les portes de les festes de Nadal, moment molt especial pel simbolisme i la màgia que es desprèn en aquests dies.

Des de l'Ajuntament tenim molt clar que el nostre poble ha de respirar aquesta màgia de la qual us parlava. Enguany, amb la voluntat de continuar fent gaudir als infants i les famílies i fomentar el retrobament entre tots nosaltres, hem preparat una programació de Nadal i reis amb un esperit totalment festiu, però des de la prudència també, ens cal reunir despesa i és per això que no hem pogut incloure algun dels actes que vam fer l'any passat, com el parc de Nadal i altres detalls que ens hem vist obligats a reduir.

Aquest any, demano de tot cor a ses Majestats els Reis d'Orient que ens portin prosperitat econòmica per Cabrera, tones de salut i moltíssima felicitat i sentiment de poble.

Desitjo que cap cabrerenc/a passi sol el Nadal i gaudeixi amb família o amics aquests dies de joia i tendresa.

Bon Nadal i feliç 2024! Un petó ben fort!

Bon Nadal i feliç 2024!

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí