Agenda cultural

La Claca - La còmica tragèdia de Macbeth

La Claca - La còmica tragèdia de Macbeth

La companyia La Claca ens porta dues tardes de teatre medieval amb La princesa de la col i La còmica tragèdia de Macbeth.

El cap de setmana del 29 i 30 de juny als Jardins de Cal Conde. Ambdós dies les actuacions seran a les 19h.

Preu: Dissabte: 9€ (amb el preu de l’entrada hi entra el tiquet per a botifarrada que farem al acabar!)

Diumenge: 6€

Fes-te ja amb la teva entrada clicant aquí!

La Claca presenta dues obres de teatre medieval infantil i juvenil per a tota la família. "La princesa de la col" narra la història d'una nena destinada a ser la futura reina del Montcabrer, que és rescatada d'una bruixa per un grup de personatges, incloent un cargol, una ninfa o un mag. Tot i això, necessitaran l'ajuda del públic!. “La còmica tragèdia de Macbeth”, transforma la clàssica tragèdia de Shakespeare en una comèdia. Escòcia i Noruega estan en guerra. Macbeth i Banquo dos generals escocesos, guanyen la batalla final. De camí a casa, topen amb tres bruixes que els fan unes profecies: Macbeth serà rei i els fills de Banquo, també. Tot i això, Duncan, l’actual rei d’Escocia, encara és viu i té salut. Desconcertat, Macbeth li explica la situació a la seva dona, Lady Macbeth i ella, ansiosa de poder, els conduirà a una espiral d’ambició que acabarà com el rosari de l’aurora.

 

*Per opció celíaca o vegetariana, poseu-vos en contacte amb somlaclaca@gmail.com

Dades adicionals
Ubicació:

Cal Conde, 08349 Catalunya

Fes click al selector per veure altres dades.

Fes clic a les imatges per veure la galeria completa.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí