Agenda cultural

Juliol Jove 2024

Juliol Jove 2024

Ja tenim aquí el JULIOL JOVE 2024!

S'acosta l'estiu a Cabrera de Mar i us presentem l'estiu jove d'enguany! Preparats i preparades per gaudir-ho al màxim?

L'Ajuntament de Cabrera de Mar posa en marxa una nova edició del Juliol Jove, el programa d'activitats i tallers destinat als joves del municipi un cop acaba el curs escolar.

Enguany, hi podran participar joves nascuts fins el 2011.
Aquesta nova edició ens proposa tallers de ceràmica, de fandubs, d'aquarel·les o de pintar bosses. També tindrem activitats diverses com el 'paintball', anar a la piscina, fer pàdel surf, navegar en catamarà...
I, tampoc faltaran, les sortides del Juliol Jove! El Delta de l'Ebre, PortAventura, Humor Amarillo, WaterWorld, anar de casa rural o sortir en barca per les illes medes!

El procés d'inscripció començarà el dia 3 de juny.
Els joves empadronats a Cabrera de Mar podran inscriure-s'hi des de les 10 h del matí del mateix dilluns, 3 de juny
El dia 6 de juny s'obrirà la següent fase d'inscripció, dirigida als membres d'entitats i als estudiants de Cabrera de Mar. Finalment, a partir del 10 de juny, s'obriran les inscripcions per la resta de joves.

El procés d'inscripció consta de dos passos. En primer lloc, s'haurà de seleccionar i efectuar el pagament de les activitats desitjades a través del lloc web www.gaudeixcabrera.cat.
Un cop efectuat el pagament, caldrà formalitzar la inscripció presencialment a Can Martinet, acompanyats del pare, mare o tutor/a legal.
Les inscripcions es realitzaran a l'adreça següent: Avinguda Pare Jaume Català, 42. L'horari d'atenció serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 18.30 h.

En cas que les entrades per a alguna activitat s'esgotin, s'habilitarà una llista d'espera perquè els interessats puguin apuntar-se. Aquesta llista d'espera es gestionarà a través del correu electrònic dinamitzadora@cabrerademar.cat o bé trucant al número 674 361 244. També es pot acudir personalment a Can Martinet per a més informació i per al registre en aquesta llista.

Les sortides amb pernoctació són per a majors de catorze anys (2009 inclòs).

Inscriu-te ja clicant aquí

Fem poble, fem estiu, fem CABRERA!

Dades adicionals
Ubicació:

Can Martinet - Avinguda Pare Jaume Català, 42, 08349 Catalunya

Fes click al selector per veure altres dades.

Previous Next
Fes clic a les imatges per veure la galeria completa.

Vols afegir l'activitat més propera a la teva agenda fes click al icone del teu dispositiu.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i serveis d'interès

Per a més informació podeu consultar la nostra política de galetes aquí