Reviu Ilturo 2019 - Festival Cultural Iberoromà

05-10-2019

Festival Cultural Iberoromà

Els dos primers caps de setmana d'octubre (5, 6 i 12 i 13 d’octubre) reviu la història dels avantpassats que vivien en les terres de Cabrera de Mar fa més de 20 segles.

 

Durant aquests dos caps de setmana es podrà assistir a les visites guiades dels jaciments arqueològics, algunes d'elles només es poden fer durant aquestes dates com ara la del poblat ibèric; tallers familiars amb contingut històric; monòlegs i diàlegs de recreació on personatges de l'època expliquen les seves vivències; entre moltes activitats més.

 

El passat històric de Cabrera de Mar ens sorprèn dia a dia amb les noves troballes i Reviu Ilturo ocupa l'espai de divulgació cultural d'una de les ciutats romanes d'època republicana amb moltes històries per explicar.

 

Ilturo, capital del poble-estat de la Laietània hi van conviure dues civilitzacions en un període de pau, creixement i prosperitat. Endinseu-vos en la vida d'aquells temps per conèioxer millor la nostra història i els orígens de moltes estructures i comportaments, vigents encara en els temps contemporanis.

 

Aquesta edició es centrarà precisament en això, la convivència que van tenir romans i ibers en pau a Ilturo que va provocar que a dia d'avui, conservem les estructures en perfecte estat per a la seva visita.

 

Aquí us deixem la conferència sobre fortificacions ibèriques que va tenir lloc el dissabte 5 d'octubre en el marc del cap de setmana ibèric de Reviu Ilturo 2019:


 

Consulteu el programa amb totes les activitats per aquest cap de setmana i compreu la vostra entrada!


Programació horària Reviu Ilturo 2019 Programa detallat Reviu Ilturo COMPRA LA TEVA ENTRADA
  • Facebook
  • Twitter
  • Email
  • Print

Butlleti electrònic