El festival cultural REVIU ILTURO d’enguany us proposa un ampli ventall d’activitats cultuals dividides en 4 temàtiques. Cada temàtica té assignat un color que identificarà les activitats entorn la temàtica concreta a la que pertany.

 

  • Cultura vinícola romana
  • Mitologia
  • Societat romana
  • Cultura iber

 

La temàtica que vertebra REVIU ILTURO 2018 és la cultura vinícola romana.  Cabrera de Mar  té un important passat vitivinícola ja des d’aquesta època. Estrabó i Plini el Vell  parlen del vi laietà i de la gran capacitat de producció d’aquest territori. A Cabrera es conserven els forns de terrissa del jaciment romà de  Ca l’Arnau, un centre productor d’àmfores que va funcionar en el període de màxima esplendor de la producció vitivinícola aquí a les costes de Laietània,  des del primer quart del segle primer abans de la nostra era fins el primer decenni del segle primer de la nostra era.

A cada temàtica us proposem una visita guiada, monòlegs històrics que anomenem “Racons que parlen”, activitats infantils, tallers familiars, tallers per adults i conferències.


Nota de Premsa - Reviu Ilturo Programa Reviu Ilturo 2018

Activitats


Visites Guiades

Racons que parlen

Butlletí electrònic